Aynorablogs | Berkongsi Informasi

Top Ads

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch. Masak lunch simple je hari ni, hari sabtu yang santai-santai je.

Kami masak sayur tauge masak lemak putih. Lauk atau sayur kegemaran kami sekeluarga. Kemudian campurkan dengan buncis dan tauhu putih. Memang habis 2 pinggan macam ni, terutama anak bujang kami. Nak sediakan lemak putih tauge pun senang je. Semua orang boleh masak untuk family tersayang..

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch

Masak penuh satu kuali, letak terus atas meja makan. Lepas makan, habis separuh lenyap kuahnya. Memang anak bujang kami ni suka makan kuah penuh atas nasi. Hehe..

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch

Kemudian saya goreng ikan siakap diperap dengan rempah BBQ. Sedap dan rasa sampai ke isi rempahnya. Lemak dan harum..

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch

Sayur Tauge Masak Lemak Putih Untuk Lunch

Korang yang dah selesai lunch, semoga semunya ĸipermudahkan dan dilimpahkan rezeki dari pelbagai sudut ya.. bye!
#Penafian:❤:
Gambar, artikel ataupun video yang ada di dalam blog ini ada sesetengahnya yang diambil dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya di Contact Me. Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan persekitaran, pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Read More ....


Post a Comment

0 Comments

close