Dinner Sotong Goreng Tepung Dan Siakap Tiga Rasa Memang Terbaik!

Dinner Sotong Goreng Tepung Dan Siakap Tiga Rasa. Makan malam kat luar hari ni sebab anak bongsu baru balik dari asrama, cuti sekolah 3 minggu gayanya.. so kita orang belanja dinner di luar. Biasalah dia ni, mesti nak siakap 3 rasa dan sotong goreng tepung!

Lagi satu tomyam campur! Memang itulah makanan yang dia rindukan bila balik dari asrama. Kita layankan je..




#Penafian:❤:
Gambar, artikel ataupun video yang ada di dalam blog ini ada sesetengahnya yang diambil dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya di Contact Me. Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan persekitaran, pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Dinner Sotong Goreng Tepung Dan Siakap Tiga Rasa


Macam biasa, kita layan siakap 3 rasa dan sotong goreng tepung rangup sedap giler!!



Siakap 3 rasa adalah menu WAJIB si bujang bongsu ku ini. Kalau saya prefer siakap stim lemon, tapi sebab nak raikan musim cuti persekolahan dia, kita ikut je menu dia. Lain kali tak ada chance la.. hehe


Sambil tu order juga tomyam campur dan sup ekor. Walau untuk sorang makan, portion dia banyak. Makanlah korang sampai muntah.. haha


Alhamdulillah, terima kasih Allah untuk rezeki hari ini. 

Semoga makan malam korang semua pun enak-enak belaka. Bye!🎉🎉
 

Catat Ulasan

0 Ulasan

close