Sarapan Karipap Dan Donat Frozen Jimatkan Masa!

Sarapan Karipap Dan Donat Frozen Jimatkan Masa! Memang setuju 100%. Terutama pada musim cuti sekolah bila anak-anak semua kat rumah. Takkan hari-hari nak masak jemput-jemput kan? Atau selalu nak pergi kedai keluar awal pagi cari warung jual sarapan. Dengan ada stok frozen food, kerja kita jadi jauh lebih mudah.

Sarapan karipap dan donat antara menu faveret anak-anak dan emaknya sekali😅😅, jadi sarapan yang disediakan pasti habis di makan..


#Penafian:❤:
Gambar, artikel ataupun video yang ada di dalam blog ini ada sesetengahnya yang diambil dari pelbagai sumber media lain. Hak Cipta sepenuhnya dipegang oleh sumber tersebut. Jika timbul masalah mengenai perkara ini, anda boleh menghubungi saya di Contact Me. Artikel dan catatan adalah ulasan serta pendapat peribadi saya berdasarkan persekitaran, pengalaman dan pengetahuan. Kesilapan (jika ada) adalah khilaf saya dan mohon dimaafkan.

Sarapan Karipap Dan Donat Frozen Jimatkan Masa!


Tengok karipap di bawah ni, karipap frozen yang bersaiz besar tetapi kulitnya rangup dan mudah dikunyah. Isinya penuh, tak lokek. 

Sarapan Karipap Dan Donat Frozen Jimatkan Masa!

Satu box karipap frozen mengandungi 25 ketul dan dijual pada harga RM12.00. Memang puas hati, anak-anak pun suka.


Sarapan Karipap Dan Donat Frozen Jimatkan Masa!

Nak dapatkan warna karipap yang cantik apabila di goreng, hidupkan api sederhana je, jangan terlalu panas. Nanti kulit luar karipap dah hitam tetapi isinya belum masak.

Sarapan Karipap Dan Donat Frozen Jimatkan Masa!

Goreng karipap atau donat frozen tak payah lama-lama sebab benda ni semua dah di goreng dulu barulah dibekukan.

Happy breakfast uolss.. 
 

Catat Ulasan

0 Ulasan

close